1.689 kr. t/r direkte fra København til Dubai!!!

Vi har netop fundet en fantastisk god pris direkte fra København til Dubai med Norwegian. Kun 1.689 kr. t/r!

Slå til med det samme da denne pris hurtigt kan ændre sig.

Book dit fly her:

Du flyver direkte fra København til Dubai den 7. april og hjem igen den 15. april. Det giver dig 1 uge med sol og varme.

Prisen på de 1.689 kr. (Edit: Nu steget til 1889 kr.) inkluderer 10 kg håndbagage, som er rigeligt til en uge i Dubai i april måned, hvor dagstemperaturen ligger på 31 grader. Du får kun brug for badetøj og solcreme!

Book dit hotel her:

Det kan være noget af en jungle at finde et hotel i Dubai, da byen er spredt over et stort område.

Er det din første gang i Dubai , kan vi anbefale at booke et hotel ved Jumeirah Beach, hvor du har stranden uden for døren og Dubai Marina med masser af butikker og restauranter i nærheden samt alt hvad storbyen byder på. Et godt bud kan være det 5* Mövenpick Hotel Jumeirah Beach. Prisen er 580 kr. pr. person/nat i delt dobbeltværelse.

Book alternativt hotel her:

Hvis du kun kommer til Dubai for sol, strand og stilhed kan du med fordel tage nordpå til Ras Al-Khaimah. Her får du meget hotel for pengene. Se f.eks. det 5* Hilton Ras Al Khaimah Resort & Spa. Prisen er 414 kr. pr. person/nat i delt dobbeltværelse.

Book din bil her:

Turen til Ras Al-Khaimah fra lufthavnen i Dubai kan klares på lidt over en time og koster ca. 300 kr. pr. vej. Endnu sjovere er det at leje en bil og selv køre turen derop. Med en bil ved hånden kan du selv tage på udflugter ud i ørkenen og udforske området.

 

Husk at tilmelde dig vores nyhedsbrev – så går du ikke glip af de gode tilbud!