1 uge til Sardinien over pinsen på 4* sport og wellness resort – 2.216 kr. inkl fly!!

Forestil dig at tilbringe pinsen på Sardinien, som er indbegrebet af smuk natur, fantastiske strande og lækker mad og vin.

Kombiner det med et  4* sport og wellness resort beliggende i fantastisk smukke omgivelser, og du har den perfekte opskrift på en god ferie.

Rejseperiode: Rejseeksemplet her er fra den 19.- 26. maj (pinse), men det kan også lade sig gøre på mange andre datoer. F.eks. 21. – 28. april (bededagsferien), 5. – 12. maj (Kr. himmelfart) og 9. – 16. juni.

Book dit hotel her:

På det 4* Geovillage Sport & Wellness Resort finder du tennisbaner, indendørs og udendørs pool, spa og fitnesscenter, så der er rig mulighed for at få rørt dig. Resortet ligger iøvrigt kun 3 km fra stranden og 5 kilometer fra Olbia bymidte, så der er alt inden for rækkevidde.

Prisen er kun 1.235 kr. pr. person i alt for alle 7 nætter i delt dobbeltværelse. Og så er det endda inklusiv morgenmad!

Book din flybillet her:

Du flyver direkte fra København til Olbia på Sardinien med Norwegian og kan medbringe 10 kg. håndbagage. Prisen er 981 kr.!

Book din bil her:

For at komme hele vejen rundt på øen og opleve alt hvad Sardinien har at byde på, vil vi anbefale dig at leje en bil. Og når du nu er i Italien, skal det naturligvis foregå i en Fiat 500 – 1.212 kr. for én uges billeje.

Viva l’Italia!

 

Husk at tilmelde dig vores nyhedsbrev – så går du ikke glip af de gode tilbud!