2.042 kr. for 1 uge på Mallorca med fly direkte t/r og 4* hotel ved stranden inkl. morgenmad

SAS kører i øjeblikket en kampagne med billige flybilletter til deres destinationer i Spanien. Flyv f.eks. direkte til Mallorca for kun 642 kr. t/r!

Det er virkelig et knaldtilbud SAS er ude med, og booker du det godt bedømte 4* Sol Barbados by Melia, får du 1 uge inkl. fly og hotel med morgenmad direkte ved stranden til kun 2.042 kr.

Book senest den 19. marts og rejs i perioden 15. april til og med 31. august 2018.

Rejseperiode: Vores rejseeksempel er fra den 23.-30. maj, men du kan også finde de billige priser på mange andre datoer i april, maj og juni måned. Priserne stiger hen over sommerferien i juli og august måned, men prøv dig frem med de datoer der passer dig på Skyscanner.

Book din flybillet her:

Du flyver direkte t/r fra København til Palma De Mallorca til kun 642 kr. Billetten er en SAS Go Light billet, der inkluderer 8 kg. håndbagage. Det er dog rigeligt til en uge sydpå 🙂

Book dit hotel her:

Det 4* Sol Barbados by Melia ligger ved stranden og har fået glimrende anmeldelser på Tripadvisor. Der er 6 udendørs pools, vandrutsjebaner og et stort legeområde for børn. Prisen er 1.400 kr. pr. person for 1 uge i delt dobbeltværelse.

God tur 🙂

Husk at tilmelde dig vores nyhedsbrev – så går du ikke glip af de gode tilbud!