8 dages sommerferie i Frankrig på 4* luksus slotshotel inkl. morgenmad, fly og billeje – 4.062 kr.!

Trænger du til at pleje din indre prinsesse, skal sommerferien i år naturligvis gå til det 4* luksus slotshotel Château de Candie.

Château de Candie er et gammelt slot fra 1300-tallet, som emmer af romantik og historie. Det ligger i en stor park i et smukt bjergområde med udsigt over byen Chambery.

Efter en lang dag ved det skønne poolområde, kan du nyde en middag på den udendørs terrasse med vin i glasset fra slottets egen vingård og mad på tallerkenen fra slottets restaurant, som er nævnt i Michelin Guiden 2017.

Rejseperiode: 26. juni – 3. juli

Book dit hotel her:

En overnatning inklusiv morgenmad på det skønne Château de Candie koster kun 437 kr. pr. person pr. nat i delt dobbeltværelse.

Book din flybillet her:

Du flyver direkte fra København til Lyon med easyJet til den rørende pris på kun 406 kr.!

Du kan medbringe et styk håndbagage til prisen, men med det fantastiske vejr der er i Frankrig i juni og juli måned, er det alligevel kun de letteste sommerkjoler og skjorter du får brug for.

Book din bil her:

Når du lander i lufthavnen i Lyon, stiger du ud af flyet og ind i din lejebil, som skal tage dig til slottet, der ligger ca. 45 minutters kørsel fra lufthavnen. Med billeje alle dage har du rig mulighed for at udforske alle de fantastiske ting, som området byder på.

Vi anbefaler at du lejer den mindste bil, som gør det nemt at komme rundt i bjergene. Prisen er 597 kr. pr. person ved 2 i bilen for en hel uges billeje.

God sommerferie!

Husk at tilmelde dig vores nyhedsbrev – så går du ikke glip af de gode tilbud!