Billigt til Malaysia – kun 3.015 kr. t/r!! Book f.eks. 2 ugers rundrejse på 4* top anmeldte hoteller – 7.406 kr. for alt!!!!

Drømmer du om en eksotisk rejse til Malaysia – så skal du slå til nu!

Vi har fundet super billige flybilletter med Singapore Airlines til Malaysia – kun 3.015 kr. t/r! Prisen er inklusiv 30 kg. bagage og mad ombord på flyet.

Du flyver til Penang i Malaysia, og derfra har du utallige muligheder for at sammensætte din ferie. Læs vores forslag til en fantastisk tur nedenfor!

Rejseperiode: Vores bud på en rejse løber fra den 3. – 17. maj, men du kan også finde det gode flytilbud på mange andre datoer i april og maj måned.

Book dit fly til Penang her:

Vi foreslår at du starter ud med 4 dage i Penang, hvor du oplever hovedbyen Georgetown, som er optaget på UNESCO’s liste over bevaringsværdige byer.

Efter 4 dage i storbyen  – hvor du er blevet fyldt med historiske, kulturelle og kulinariske indtryk – går turen videre til Malaysias ultimative ferieparadis – Langkawi! Her skal du slappe af i 10 dage på de skønne strande og nyde øens fantastiske natur.

Book dit fly til Langkawi her:

Du kan flyve utrolig billigt fra Penang til Langkawi – kun 203 kr. t/r på gode tidspunkter, der passer med din videre flyvetur tilbage til København.

Hot tip!!!! Vil du udforske endnu mere af området hopper du ombord i en speedbåd, som i løbet af 1½ time tager dig fra Langkawi til den nye hotte feriedestination i Thailand – Koh Lipe!

Book dit hotel i Penang her:

Når du er i Penang, skal du naturligvis bo centralt, så du kan få mest muligt ud af Georgetown på dit ophold. Det 4* Royale Chulan Penang har fået rigtig gode anmeldelser på Tripadvisor og bliver fremhævet for sin perfekte beliggenhed.

Prisen pr. nat er 183 kr. pr. person i delt dobbeltværelse.

 

Book dit hotel på Langkawi her:

På Langkawi vil vi foreslå dig at bo på det 4* Berjaya Langkawi Resort. Her bor du midt i en tropisk regnskov, men stadig med direkte adgang til den smukke sandstrand og det turkis blå hav. Paradis!

Prisen pr. nat er 384 kr. pr. person i delt dobbeltværelse.

Vælger du at følge vores rejseforslag, kan du få 2 uger i skønne Malaysia, med topanmeldte 4* hoteller hele vejen igennem og fly med Singapore Airlines til kun 7.406 kr. pr. person!

God tur!

Husk at tilmelde dig vores nyhedsbrev – så går du ikke glip af de gode tilbud!