Billigt! – 2.520 kr. t/r til San Francisco inkl. bagage

Har du altid drømt om at tage på roadtrip i Californien, så skal du slå til nu!

Vi har nemlig fundet en fantastisk billig flypris til San Francisco – kun 2.520 kr. t/r. inkl. bagage. 

San Francisco er det perfekte udgangspunkt for den klassiske rundrejse på USA’s vestkyst. Oplev den charmerende storby San Francisco, kør igennem Death Valley til fest og farver i Las Vegas, se de fantastisk nationalparker og hils på de kendte i Hollywood.

Mulighederne er utallige, og det er kun din fantasi, der sætter grænser for det perfekte roadtrip 🙂

Rejseperiode: 15.-29. maj, men det er også muligt på andre datoer i april og maj måned. Forsøg dig frem igennem Skyscanner og find de datoer der passer dig.

Book din flybillet her:

Du flyver fra København til London og har et kort stop dér, inden turen går direkte videre til San Francisco. Virkelig gode flytider til en skarp pris! Og så endda inkl. bagage.

Husk at vælge nedenstående billet når du kommer ind på Skyscanner. De billigere billetter inkluderer ikke bagage, og det bliver nok svært at undvære en kuffert på en to ugers rundrejse.

Det er helt op til dig, hvordan dit roadtrip skal se ud, og hvor du ønsker at turen skal gå hen, så det er svært for os at anbefale hoteller undervejs. Søg derfor selv efter hoteller der passer dig på Trivago:

Book din bil her:

Intet roadtrip uden en bil. Og hvad siger du til en åben Ford Mustang, så du kan få vind i håret på din tur ned ad Highway 1 🙂

Vi håber du får en fantastisk tur!

Husk at tilmelde dig vores nyhedsbrev – så går du ikke glip af de gode tilbud!