Billigt til Vietnam – 2.714 kr. t/r!!!

Turkish Airlines har fantastisk billige flybilletter til Vietnam lige for tiden. Kun 2.714 kr. t/r inkl. bagage og mad ombord på flyet!!!

Turen går fra København til Ho Chi Minh City, som er et perfekt udgangspunkt for en rundtur i Vietnam. Start f.eks. ud med et par dage i Ho Chi Minh City – tidligere kendt som Saigon – der er Vietnams største by. Her finder du et spændende miks af nyt og gammelt, og byen pulserer derudaf.

Efter et par hektiske dage i Ho Chi Minh City trænger du måske til at koble af på Vietnams fantastiske strande. Tag eventuelt en tur forbi Phan Thiet – ca. 4 timers kørsel fra Ho Chi Minh City – eller hop ombord på et fly og tag en kort – og ikke mindst billig – flyvetur fra Ho Chi Minh City til Da Nang. Kun 460 kr. t/r.!

Fra Da Nang kan du opleve skønne Hoi An, der af mange betegnes, som den smukkeste by i Vietnam.

Mulighederne er utallige, og det er kun din fantasi der sætter grænser 🙂

Rejseperiode: 23. maj – 6. juni

Book din flybillet til Vietnam her:

Billigt fly mellem Ho Chi Minh City og Da Nang:

Mulighederne for at sammensætte en fantastisk rundtur i Vietnam er som sagt utallige, men vi kommer her med et par forslag til hoteller undervejs.

Book dit hotel i Ho Chi Minh City her:

Nikko Saigon har fået fantastisk anmeldelser. Beliggenheden er perfekt og der er en skøn udendørs pool med udsigt over byen!

Book dit hotel i Phan Thiet her:

Lækkert hotel direkte ud til den fineste sandstrand og en super pris 🙂

Book dit hotel i Hoi An her:

Du kan finde hoteller i alle prisklasser i Hoi An. Er du til ultimativ luksus, er det eneste rigtige valg The Nam Hai!!!! 5* luksushotel der tager dig direkte til paradis.

Se billederne og drøm dig væk til en anden verden 🙂

Se at komme afsted!