Flyv på First Class med British Airways til Miami fra kun 13.915 kr.!

Har du en drøm om at prøve at flyve first class, hvor champagnen flyder og servicen er i top? Det kan nu lade sig gøre til et godt stykke under halv pris af normalen med British Ariways, der tilbyder et dejligt first class produkt.

Se mere her!

Det er også muligt at flyve til Fort Lauderdale, Chicago, Los Angeles m.fl. til en smule mere hvis det skulle være interessant.

Få at få fat i denne super pris bliver du nødt til at flyve fra Göteborg, men København – Göteborg kan faktisk klares i bil på godt og vel tre timer, så det er ikke slemt og parkering i Landvetter Airport er ikke særligt dyrt.

Du mellemlander i London på vejen, og her SKAL du skal besøge det legendariske Concorde Room (first class lounge), hvor du kan nyde ala carte dining med efterfølgende gratis massage i Elemis Spa – imens du skyller champagne til 1000 kr. flasken ned :-). Concorde Room er en oplevelse i sig selv, og er netop blevet renoveret så alt er i tip-top stand!

Se mere her!

Det er muligt at booke disse billetter på næsten alle datoer fra nu og frem til august, så sommerferien er også i spil…

Der er masser at vælge imellem på hotelsiden i Miami, vi vil dog anbefale et hotel tæt på, eller allerbedst – på stranden, da Miami Beach er en sindsyg fed strand! Vi anbefaler at du booker igennem Trivago for at få den bedste pris på dit hotel ophold her.

Bon voyage!!

Husk at tilmelde dig vores nyhedsbrev – så går du ikke glip af de gode tilbud!