Flyv til Caribien på businessclass for kun 8119 kr.!

Der er lige nu gode muligheder for at rejse til Caribien med stil. Air Berlin tilbyder meget lave priser på deres businessclass, som har et meget højt niveau, og giver dig mulighed for at slappe af hele vejen frem og tilbage. Se mere om Air Berlins business class her.

bc_visX_opener_eng

Turen går til Curaçao tæt på ækvator hvor vejret er dejligt året rundt, men bedst i perioden december til marts.

Curaçao er en dejlig ø, charmerende og med masser af gode oplevelser. Den er en del af De Nederlandske Antiller, og ligger lidt nord for den venezuelanske kyst sammen med Aruba og Bonaire, som kaldes ABC-øerne. Hovedstaden Willemstad er på UNESCOs Verdensarvsliste. Byen er helt speciel, og det er en oplevelse bare at gå rundt i den.

21835719328_68608f8837_b

Curaçao er det perfekte rejsemål for dig, der elsker sol og strand, med en gennemsnitlig temperatur på omkring 27 grader både i luften og i vandet. Kysten er dækket af små hvide og velplejede strande med hyggelige beach clubs, og der er fantastiske muligheder for både dykning og snorkling. Her er mange gode restauranter og køkkener fra alle verdenshjørner – fra afrikansk og arabisk til italiensk og indonesisk. Om aftenen kan man forlyste sig på nogle af øens kasinoer, barer og natklubber.

Flybilletten skal bookes med to separate billetter (CPH-DUS på economy), begge med Air Berlin, så man kan godt checke baggagen ind hele vejen, man skal bare gøre opmærksom på det ved check in.

Billetterne kan bookes via disse to link (eksempel er vinterferien – uge 7).

København – Düsseldorf T/R

Düsseldorf – Curacao T/R

Husk at gå videre ind på på din valgte rejseudbyder og ret antallet af rejsende til det aktuelle.

Book afgangen fra CPH kl. 06.30 og hjemturen fra DUS kl. 09.10.

Det er også muligt af finde andre rejsedatoer, bare søg fra tirsdag til tirsdag på – momondo – Find de billigste flybilletter her!

Der er mange gode hoteller at vælge imellem. På Trivago finder du de bedste priser og kan selv vælge hvad der passer til dit behov. Her er udvalget for uge syv – Trivago.dk

Med dette tilbud er det muligt at tage en uges ferie i Caribien på business class med hotel for under 10.000 kr.

Se at komme afsted!

Husk at tilmelde dig vores nyhedsbrev – så går du ikke glip af de gode tilbud!