Forår i Madrid – 4 dage med centralt beliggende topanmeldt 4* hotel & fly t/r – kun 1.919 kr.

Oplev skønne Madrid over en forlænget weekend.

April er dejlig rent vejrmæssigt i den spanske hovedstad, hvor dagstemperaturen ligger omkring de behagelige 20 grader, og det hele er sprunget ud på byens hyggelige torve og i parkerne.

Man flyver fra København sent fredag aften (d. 6/4), så det ikke er nødvendigt at tage en fridag fredag, og man kan således vågne op i Madrid dagen efter. Hjemturen er tirsdag (d. 10/4), sen eftermiddag, og man flyver til og fra Madrids store lufthavn – Barajas. Ryanair tilbyder 10 kg. håndbagage med i billetprisen, og skal du bruge mere end det koster det ekstra.

 

Vi har fundet det skønne 4* Hotel Intur Palacio San Martin, der ligger i centrum af byen til en rigtig god pris. Kun 398 kr. pr. person/nat i delt dobbeltværelse!

Hotellet har fået topanmeldelser på Tripadvisor og hos Hotels.com.

Book det her og klik videre ind på Hotels.com for at se billeder og læs anmeldelser!

Er du til fodbold, er der søndag aften (8/4) lokalopgør i Madrid, når de to giganter Real Madrid & Atlético Madrid mødes. Dette er en kæmpe oplevelse, og hvis du ikke er på stadion kan vi anbefale at se kampen på en af de hyggelige lokale beværtninger i byen og mærke stemningen med lidt Tapas og øl eller vin i glasset 🙂

Find dine billetter her!

God fornøjelse!!!

Husk at tilmelde dig vores nyhedsbrev – så går du ikke glip af de gode tilbud!