Køb flybillet til 0 kr. med Ryan Air!

Ryan Air sælger ofte ud til meget lave priser. I øjeblikket kan man f.eks. komme til London eller Stockholm til 39 kr. én vej, og fra 69 kr. til mange andre destinationer.

Se mere her

Hvis du går ind på Ryan Air’s engelske hjemmeside, opretter dig som bruger, og herefter udfylder din brugerprofil, kreditkort oplysninger, samt div. andre oplysninger, giver Ryan Air et tilgode bevis af en værdi på 75 kr. som kan bruges til at trække fra prisen. Derfor kan det faktisk lade sig gøre at få en gratis tur til f.eks. Dublin, og skal retur rejsen med, løber det op i ca. 145 kr.

Dette må siges at være en meget fornuftig pris.

Bemærk at Ryan Air ikke kun benytter sig at de store lufthavne, men ofte flyver til små lufthavne som kan ligge langt fra den by du flyver til, men de har også et par helt fine lufthavne med bl.a. Dublin, Madrid og Køln.

Ønsker du at få de 75 kr. – så gå ind via dette link og tryk på knappen “myRyanair”. Opret herefter en ny brugerkonto. Når alle informationerne er udfyldt, får du en voucher, som kan benyttes til sidst i bestillingen af billeterne.

God fornøjelse!