Luksus-Weekend-Juleshopping med SAS i New York!

Prøv SAS’ “all businessclass” maskine, som lige pt. flyver imellem København og New York.

Flyvemaskinen er en Boeing 737, som kun har business sæder ombord. SAS har indtil fornyligt benyttet den på den såkaldte “olierute” imellem Stavanger og Houston, men SAS har nu valgt at lukke ruten og flytte maskinen til København, hvor den midlertidigt flyver på ruten CPH-NY.

12249729_10153379828683878_7329259105933437956_n

 

Jeg var selv så heldig at tage turen til Houston med flyet i oktober, og jeg var positivt overrasket over det meget høje serviceniveau, den fine mad og dejlige vin/champagne. Flyet indeholder kun businessclass sæder, og det er derfor en lidt speciel oplevelse. Der er ikke tale om SAS’ nye businessclass produkt, men om et lidt andet/ældre produkt. På en “kort” flyvning som den til NY, er det dog rigtigt fint!

Læs en fyldig anmeldelse af flyvningen her.

Lige nu kan man få meget billige business billetter til New York med netop denne maskine. Prisen er 9865 kr. (normal pris ca. dobbelt op), og der er pt. ganske få datoer at vælge imellem. F.eks. kan du komme afsted fredag aften kl. 18.35 d. 4. december og hjem igen søndag aften kl. 22.55 fra New York. Dette vil være perfekt til en lille weekend tur, hvor du kun behøver at tage fri om mandagen. Drik champagne, spis en god treretters middag med gode vine, få en lille lur, eller se en god film og vupti – så er du i New York. Brug to dage på at forkæle dig selv, og rejs hjem igen med stil!

Du kan selvfølgelig også vælge at blive en uges tid til samme pris, hvis det giver mere mening for dig.

Billetten giver desuden 12.000 eurobonus point, og endnu mere hvis du har status. Den kan også give op til 200 %, hvis du vælger at kreditere f.eks. Aegean – Miles and Bonus. Se mere her.

SAS