Rundrejse – New York – Rio – Miami – på businessclass i juli 2016 – kun 12.591 kr!

Du kan nu komme på den vildeste rundrejse til både New York, Rio De Janeiro og Miami – alt sammen på businessclass for kun 12.591 kr!

(Normalpris ca. tre gange så meget)

Opholdslængden på de forskellige destinationer er valgfri, dette er blot et forslag:

US tour

Du kan f.eks. tage en uge i New York, en uge i Rio og slutte af med en uge i Miami – alle flyvninger er på businessclass med enten British Airways eller American Airlines. Begge selvskaber er medlem af One World og tilbyder et rigtigt godt businessprodukt! – Især AA har rigtigt gode faciliteter på deres 777-300.

Se mere på BA & AA.

Turen giver 640 Tierpoints hos BA Executive Club – hvilket er nok til at opnå sølvmedlemskab (hvis fire af flyvningerne er med BA). Sølv giver en masse fordele hos BA og One World, bl. a. loungeadgang, priority boarding mm. Dette har i sig selv en stor værdi hvis du rejser meget.

Du kan booke billetten her, og du kan selv rode lidt rundt med datoerne, da det meste kan lade sig gøre. Prisen falder ca. 500 kr. når du kommer videre til AA’s hjemmeside i bookingprocessen.

Bemærk – du skal selv tilkøbe en tilflyvning til Dublin. Dette kan f.eks. gøres med SAS for ca. 500 kr. Book denne her.

En anden mulighed kunne være en tur til Hawaii, Los Angeles og New York – se her (en smule dyrere). – Mulighederne er mange!

Book dine overnatninger her på – Booking.com


God fornøjelse!

Husk at tilmelde dig vores nyhedsbrev – så går du ikke glip af de gode tilbud!