Tag med Qatar Airways på 10 dages rundrejse i Mellemøsten inkl. 5* hotel – 6.635 kr.!!

Oplev tusind og én nats eventyr!!

Vi har fundet en fantastisk billet, hvor du får mulighed for at opleve mellemøstens mystik på en 10 dages rundtur. Fly og 5* hotel alle nætter – 6.635 kr.!

Rejseperiode: 12. – 22. april

Turen går fra København den 12. april til badebyen Salalah i Oman, som anses for at have de bedste sandstrande i landet. Området i og omkring Salalah er fyldt med kulturelle oplevelser, og folkefærdet i landet er meget venlige og imødekommende.

Efter en uge med sol og strand i Salalah går turen til Doha i Qatar, som er storby, shopping og strand i ét. Her skal du tilbringe 3 nætter i en metropol i rivende udvikling inden turen går hjem mod København den 22. april.

Book din flybillet her: 

Alle flyvninger er med Qatar Airways – som har et fantastisk serviceniveau – og rejsetidspunkterne er perfekte dagsflyvninger. Husk at du må medbringe 30 kg. bagage, så der er rig mulighed for at fylde kufferten med orientalske tæpper, vandpiber og ørkensand.

*NB! Linket fungerer ikke på mobil. Brug desktop i stedet.*

*NB! Linket fungerer ikke på mobil. Brug desktop i stedet.*

Book dit hotel i Salalah her:

Juweira Boutique har fået topanmeldelser på Tripadvisor, og bliver anbefalet for sin gode service. 7 nætter her koster i alt 1.707 kr. pr. person i delt dobbeltværelse. Super pris!

Book dit hotel i Doha her:

Hilton Doha får du 5* luksus, hvor du kan nyde dagene på hotellets egen lækre private sandstrand. 3 nætter her løber op i 1.123 kr. pr. person i delt dobbeltværelse.

God tur!

Husk at tilmelde dig vores nyhedsbrev – så går du ikke glip af de gode tilbud!