Vin & forår i Napa Valley – direkte fly og bil i en uge – kun 3.037 kr.

Tag konen, kærsten eller en god ven under armen og oplev skønne Napa Valley med vinduerne rullet ned og vinden i håret. Tag på vinsmagninger og spis dig mæt i fantastisk mad, i skønne omgivelser, over en hel uge 🙂 Pris – 3.037 kr. for fly & bil i en uge ved to personer. Dollars er billige i øjeblikket, så der er rig mulighed for at gøre et par vinkup!

Rejseperiode: 24. april – 1. maj.

Alt er grønt i Napa i april når det hele springer ud. Det gør det til et fantastisk tidspunkt at besøge området, da den milde temperatur gør det muligt at tage lange vandreture i naturen og opleve det hele i fuld flor.

Du flyver direkte til Oakland med Norwegians Dreamliner fra København, og lander derfor ikke langt fra Napa, så det er bare at finde bilen og komme afsted!

Book flybillet her:

Husk at tilkøbe indtjekket bagage hvis du ønsker det.

Der er enormt mange hyggelige steder at bo/overnatte i Napa. Man kan vælge at finde en fast base, eller at køre lidt rundt, men det er en smagssag…

Find selv dine hoteller her:

Billeje er næsten obligatorisk i USA, og er meget billigt. Vi har fundet en fin pris på en uges leje til kun 1.108 kr. for en uge!

Skål og god tur!!!

Husk at tilmelde dig vores nyhedsbrev – så går du ikke glip af de gode tilbud!