WOW! Maldiverne, Sri Lanka & Qatar i én tur over Kr. Himmelfart – KUN 5.464 kr.!!!

Er du klar til den vildeste tur?!

Oplev både Maldiverne, Sri Lanka & Qatar i én tur fra København, hvor der er dømt sol, strand og oplevelser i særklasse på en 14 dages rundtur. Flybilletten er inkl. bagage og forplejning og flyves af de gode One World selskaber Qatar og Sri Lankan Airlines, der tilbyder et rigtigt godt economy produkt.

Rejseperiode: 1. – 15. maj

Book din flybillet her:

*NB! Linket fungerer ikke på mobil. Brug desktop i stedet.**NB! Linket fungerer ikke på mobil. Brug desktop i stedet.*

Book dit hotel i Doha her:

Skyd ferien i gang med 3 nætter i funklende Doha, som er hovedstaden i Qatar – et af verdens rigeste lande!

Hotelmulighederne er utallige men har du altid drømt om at bo på et Four Seasons Hotel, er det nu du skal slå til. Det 5* Four Seasons Hotel Doha er den ypperste luksus med egen privat sandstrand og til en utrolig god pris! Tjek alle billederne ud og drøm dig væk til et ophold, der er en sheik værdig.

Book dit hotel på Maldiverne her:

På Maldiverne kan du bruge en årsløn på én enkelt overnatning, men vi har fundet et super godt 4* hotel med topanmeldelser til en rimelig penge. På Canareef Resort Maldives bor du lige ud til det krystalblå hav og med palmerne svajende i baggrunden.

Book dit hotel på Sri Lanka her:

Efter 5 nætter på Maldiverne fortsætter eventyret til Sri Lanka. Sri Lanka er stadig et forholdsvis uberørt rejsemål, hvor du finder kilometerlange hvide sandstrande, frodig natur og et farverigt folkefærd.

På det 5* Anantara Peace Haven Tangalle Resort får du service i verdensklasse med en fantastisk beliggenhed lige ud til den fortryllende sandstrand.

Vælger du at booke alle de foreslåede hoteller, er du garanteret en tur i særklasse med luksus og forkælelse hele vejen igennem!

Prisen for alle hotelnætterne bliver samlet set til 11.209 kr. Det vil sige 5.604 kr. pr. person for alle hoteller eller 11.068 kr. for hele turen pr. person i delt dobbeltværelse!!!

Vi er klar til at tage afsted på årets eventyr. Er du?

Husk at tilmelde dig vores nyhedsbrev – så går du ikke glip af de gode tilbud!